93 3132665-93 3056397

Segueix-nos a:

Robòtica

Al C.E. San Francisco hem apostat molt fort per la robòtica i tot el que l’envolta de la mà de LEGO robotix, que explica fantàsticament bé a la seva pàgina web els objectius generals d’aquesta iniciativa:

“En aquesta era digital, les STEAM, la robòtica i la programació formen part de l’alfabetització bàsica. És un coneixement imprescindible gairebé per a totes les indústries. A més, el seu aprenentatge ajuda a fomentar les habilitats de resolució de problemes, pensament crític i creativitat. Començar a aprendre STEAM en edats primerenques, els donarà la confiança i una base per a l’èxit en qualsevol carrera professional.

A més, l’aprenentatge STEAM va més enllà de conceptes, es tracta d’aprendre a pensar. I de desenvolupar les habilitats interpersonals necessàries per poder innovar el dia de demà com la comunicació, el treball en equip o la resiliència. Preparem als joves dins i fora de les nostres aules perquè puguin afrontar el futur a mesura que aquest canvia al seu voltant.

Estem absolutament convençuts que l’educació és la clau per canviar i millorar el món. Volem contribuir a promoure una educació que permeti als joves estar preparats per als desafiaments de la vida futura i ser millors ciutadans del nostre món”.