Un cos per descobrir

Al llarg de tot el primer trimestre, a les classes de Naturals, els alumnes de 3r d'ESO hem treballat els diferents sistemes i òrgans que ens permeten fer dues de les funcions bàsiques com a éssers vius: alimentar-nos i relacionar-nos.

Junts hem après com respirem i ens alimentem, com l'oxigen i els nutrients arriben a cada una de les cèl·lules dels nostre cos a partir dels sistema circulatori i, sobretot, com funciona el nostre sistema nerviós. Aquest últim, resposable de rebre estímuls i donar resposta a través de les diferents accions que dia a dia realitzem.

neurona01

Les neurones, són les prinncipals responsables de coordianr aquest sistema nerviós, i a partir de conèixer el seu funcionament hem pogut  entendre la importància dels neurotransmissors en les seves connnexions. Gràcies a diferents testimonis i  a la cerca d'informació en la franja de Connecta't, hem identificat bé quines substànices psicotròpiques hi ha i l'efecte que aquestes produeixen al nostre cervell.

 

Aquí teniu una petita mostra de les neurones que hem construït, i us convidem a venir a viure els models reals i a preguntar als vostres fills com és i com funciona el nostre cos, tot un món per descobrir.

 

formulari d'accés

calendari

lego education

ev3 logo

PIPE

PIPE

Escola d'idiomes

escola idiomes sanfran

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 

 

logo EN21 centres horitzontal 300px

Batxillerat dual

logo Academica white

HOSPITAL DE NENS