Un cos per descobrir

Al llarg de tot el primer trimestre, a les classes de Naturals, els alumnes de 3r d'ESO hem treballat els diferents sistemes i òrgans que ens permeten fer dues de les funcions bàsiques com a éssers vius: alimentar-nos i relacionar-nos.

Junts hem après com respirem i ens alimentem, com l'oxigen i els nutrients arriben a cada una de les cèl·lules dels nostre cos a partir dels sistema circulatori i, sobretot, com funciona el nostre sistema nerviós. Aquest últim, resposable de rebre estímuls i donar resposta a través de les diferents accions que dia a dia realitzem.

neurona01

Les neurones, són les prinncipals responsables de coordianr aquest sistema nerviós, i a partir de conèixer el seu funcionament hem pogut  entendre la importància dels neurotransmissors en les seves connnexions. Gràcies a diferents testimonis i  a la cerca d'informació en la franja de Connecta't, hem identificat bé quines substànices psicotròpiques hi ha i l'efecte que aquestes produeixen al nostre cervell.

 

Aquí teniu una petita mostra de les neurones que hem construït, i us convidem a venir a viure els models reals i a preguntar als vostres fills com és i com funciona el nostre cos, tot un món per descobrir.

 

formulari d'accés

calendari

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 

 

 

escolanova02