LLIBRES DE TEXT DEL CURS 2017/18

A continuació us deixem la llista de llibres del pròxim curs 2017/18.

Primària i infantil

ESO

Bones vacances

 

APS ajudem als ocells amb FAADA

Un dels projectes d'Aprenentatge Servei ApS que han realitzat els nostres alumnes ha estat notícia, parlem de l'APS que han cursat els alumnes de 3r i 4t d'ESO "Ajudem als ocells amb FAADA". Us deixem l'enllaç a la notícia i un dels pòsters que han fet.

poster_FAADA2.pdf

 

 

UrbanArt: 3ª sessió a l'Ateneu de fabricació

El projecte UrbanArt va prenent forma. Després de 3 sessions a l'Ateneu de fabricació on els alumnes han dissenyat, planificat i construït els suports ja els tenim enllestit. A continuació us mostrem un vídeo de l'última sessió.

 

Fem Natus amb Mannequin Challenge

Els alumnes de 2n d'ESO hem fet un Mannequin Challenge que representa els continguts treballats al 1r tim. de Ciències Naturals. Primer vam fer una pluja d'idees, on cadascú va recollir un tema tractat, vam pensar com representar-ho, ens vam posar en posició i... a GRABAR!!!

Cada grup de classe ha editat el video al seu gust i hem escollit dos d'ells per votació. Aquests han esta els més votats.

 

 

Projecte #UrbanArt

Els alumnes de 4t d'ESO durant el 2n trimestre han desenvolupat el projecte #UrbanArt. El repte era fer una exposició d'art al carrer per la resta d'alumnes de l'escola. Al projecte va col·laborar l'Ateneu de la fàbrica del sol on els alumnes van dissenyar i construir els suports.

A continuació us ensenyem un vídeo del projecte.

 

Leo ja té la seva cadira!

Gràcies a la vostra col·laboració i interès en el projecte de Donació de taps. el Leo ja ha aconseguit la trona que l'ajudarà a millorar la seva qualitat de vida.

Moltes gràcies a tothom

IMG 20161221 WA0000

 

formulari d'accés

calendari

lego education

ev3 logo

PIPE

PIPE

Escola d'idiomes

escola idiomes sanfran

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 

 

logo EN21 centres horitzontal 300px

HOSPITAL DE NENS