UrbanArt: 3ª sessió a l'Ateneu de fabricació

El projecte UrbanArt va prenent forma. Després de 3 sessions a l'Ateneu de fabricació on els alumnes han dissenyat, planificat i construït els suports ja els tenim enllestit. A continuació us mostrem un vídeo de l'última sessió.

 

Fem Natus amb Mannequin Challenge

Els alumnes de 2n d'ESO hem fet un Mannequin Challenge que representa els continguts treballats al 1r tim. de Ciències Naturals. Primer vam fer una pluja d'idees, on cadascú va recollir un tema tractat, vam pensar com representar-ho, ens vam posar en posició i... a GRABAR!!!

Cada grup de classe ha editat el video al seu gust i hem escollit dos d'ells per votació. Aquests han esta els més votats.

 

 

Exposició "Construïm una casa"

El projecte de 3r d'ESO "Construïm una casa" d'aquest primer trimestre va tenir una cloenda sonada. Els alumnes van muntar una fira "Expo-casa" on les seves famílies feien de clients, l'experiència va ser molt positiva per a tothom. A continuació us deixem el vídeo de l'exposició.

 

Periscope

Des del departament d'anglès estan portant a terme una activitat força interessant. Els alumnes de 2n d'ESO han fet uns storytelling que expliquen a infantil i a primària. A més l'activitat la podeu seguir en directe amb l'aplicació #Periscope, per veure les retransmissions heu d'anar a @sanfraenglish.

CyBcIykXUAAh4Fr

Altre projecte que podeu seguir en directe amb Periscope serà l'Expo-casa dels alumnes de 3r d'ESO (dimecres 30 a les 15:00)

Un cos per descobrir

Al llarg de tot el primer trimestre, a les classes de Naturals, els alumnes de 3r d'ESO hem treballat els diferents sistemes i òrgans que ens permeten fer dues de les funcions bàsiques com a éssers vius: alimentar-nos i relacionar-nos.

Junts hem après com respirem i ens alimentem, com l'oxigen i els nutrients arriben a cada una de les cèl·lules dels nostre cos a partir dels sistema circulatori i, sobretot, com funciona el nostre sistema nerviós. Aquest últim, resposable de rebre estímuls i donar resposta a través de les diferents accions que dia a dia realitzem.

neurona01

Llegeix més...

Dia internacional contra la violència de gènere

El 25 de novembre és el dia internacional contra la violència de gènere. Des de l'escola hem confeccionat uns cartells i un mural per concienciar a tothom en la lluita contra aquesta xacra social.

"La violència contra les dones i les noies és una violació dels drets humans" Ban Ki-moon, Secretari Gerenal de les Nacions Unides.

Dia internacional de la violencia de g

formulari d'accés

calendari

lego education

ev3 logo

PIPE

PIPE

Escola d'idiomes

escola idiomes sanfran

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 

 

logo EN21 centres horitzontal 300px

HOSPITAL DE NENS