Estrena de l'obra de teatre "Lo malo"

El dimarts 22 de juny hem estrenat al Teatre de l'ETP Clot l'obra de teatre "Lo malo". La representació, un teatre-fòrum, està enmarcada dins d'un dels APS que fem a l'escola i l'objectiu es lluitar contra la discriminació per gènere.

Bona feina i molta sort per aquestes joves promeses del teatre!

 IMG 20180522 WA0007

JORNADA DE PORTES OBERTES I VISITES PERSONALITZADES

Si voleu conèixer la nostra escola i el nostre projecte educatiu ho podeu fer omplint aquest formulari o trucant al telèfon 93 3132665.

Visita escola de Xile

Un grup de professores de l'escola Notredame de Santiago de Xile ens ha visitat. Estan fent uns roda de visites per escoles innovadores i ens han seleccionat per veure les metodologies i els sistemes d'aprenentatge que fem servir a l'aula.

Ha estat un plaer compartir amb elles el nostre projecte educatiu i un reconeixement a la nostra tasca en favor de la innovació educativa.

escola xile

APS ajudem als ocells amb FAADA

Un dels projectes d'Aprenentatge Servei ApS que han realitzat els nostres alumnes ha estat notícia, parlem de l'APS que han cursat els alumnes de 3r i 4t d'ESO "Ajudem als ocells amb FAADA". Us deixem l'enllaç a la notícia i un dels pòsters que han fet.

poster_FAADA2.pdf

 

 

No ets diferent, tu ets autèntic

La Mireia és una alumna del CE San Francisco de Barcelona; ella feia 4t d'ESO els curs 2017-18 quan el seu professor de Llengua Catalana els va demanar fer un còmic a partir d'una aventura narrada. Però la Mireia volia fer una altra cosa, volia explicar al món com és el seu germà Daniel. I aquest n'és el resultat. Gràcies per la teva sensibilitat.

 

LLIBRES DE TEXT DEL CURS 2017/18

A continuació us deixem la llista de llibres del pròxim curs 2017/18.

Primària i infantil

ESO

Bones vacances

 

Projecte #UrbanArt

Els alumnes de 4t d'ESO durant el 2n trimestre han desenvolupat el projecte #UrbanArt. El repte era fer una exposició d'art al carrer per la resta d'alumnes de l'escola. Al projecte va col·laborar l'Ateneu de la fàbrica del sol on els alumnes van dissenyar i construir els suports.

A continuació us ensenyem un vídeo del projecte.

 

Padrins lectors

Els alumens de 3r d'Educació Primària fan de padrins lectors amb els de P4. La proposta busca incentivar i estimular la lectura entre iguals, després de les vacances de Nadal han fet una trobada per intercanviar lectures.

padrins lectors

formulari d'accés

calendari

lego education

ev3 logo

PIPE

PIPE

Escola d'idiomes

escola idiomes sanfran

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 

 

logo EN21 centres horitzontal 300px

Batxillerat dual

logo Academica white

HOSPITAL DE NENS