Premi concurs festa major del barri

Per la Festa Major de Sant Martí - Verneda, l'AMPA de l'escola va participar al ball de gegants amb uns capgrossos fets pels nostres alumnes. La fotografia que vam fer, i que aquí podeu veure, la vam penjar a les nostres xarxes socials i ha guanyat un premi fotogràfic de la Festa Major en la categoria "Participació de Barri", organitzat per la Coordinadora Vern i patrocinat per l'Eix Comercial Sant Martí.
Moltes gràcies al jurat i a l'organització per triar la nostra foto, i a l'AMPA de l'escola per ser tan activa i fer-nos visibles al barri. 
 
FB IMG 1542662721186

Llibres de text 2018/19

A continuació us adjuntem la llista dels llibres de text del curs 2018/19:

La venda de llibres es farà els dies 5, 6 i 7 de setembre de 9 a 13h al gimnàs de l'escola.

Us recordem que el curs començarà el 12 de setembre a jornada completa a totes les etapes (infantil, primària i secundària). L'horari d'entrada del primer dia serà l'habitual (9h00) excepte a l'ESO que serà a les 8h45.

Us desitgem unes bones vacances i que retorneu amb energies renovades.

Bon estiu

Estrena de l'obra de teatre "Lo malo"

El dimarts 22 de juny hem estrenat al Teatre de l'ETP Clot l'obra de teatre "Lo malo". La representació, un teatre-fòrum, està enmarcada dins d'un dels APS que fem a l'escola i l'objectiu es lluitar contra la discriminació per gènere.

Bona feina i molta sort per aquestes joves promeses del teatre!

 IMG 20180522 WA0007

No ets diferent, tu ets autèntic

La Mireia és una alumna del CE San Francisco de Barcelona; ella feia 4t d'ESO els curs 2017-18 quan el seu professor de Llengua Catalana els va demanar fer un còmic a partir d'una aventura narrada. Però la Mireia volia fer una altra cosa, volia explicar al món com és el seu germà Daniel. I aquest n'és el resultat. Gràcies per la teva sensibilitat.

 

Trenquem barreres amb CloudProfessor

Els alumnes que fan l'APS "Trenquem barreres amb CloudProfessor" han explicat als informàtics d'ACER en quin punt està el seu projecte i quines són les dificultats que s'estan trobant. El kit que permet programar l'internet de les coses (IoT) l'estan aplicant per crear una taula de musicoteràpia.

El valor del projecte és doble: per una banda estan aprenent a programar i per altra estan fent una tasca social perquè la taula està pensada per ser utilitzada amb persones amb discapacitats.

IMG 20180425 123653

JORNADA DE PORTES OBERTES I VISITES PERSONALITZADES

Si voleu conèixer la nostra escola i el nostre projecte educatiu ho podeu fer omplint aquest formulari o trucant al telèfon 93 3132665.

9ª CAMPANYA DE DONACIONS DE SANG

MOLTES GRÀCIES! Ens comunica el Banc de Sang i Teixits que hem obtingut uns resultats magnífics. Un any més hem millorat els resutats respecte anteriors jornades: 56 donants dels quals el 40% ho feia per primera vegada.

 

pancarta donacions2

"Oh my goig" betevé

La nostra escola ha participat en dos capítols de la sèrie de televisió Oh my goig de la cadena betevé, on l'educació sexual i la competència social són tractades d'una manera molt didàctica.

La gravació ha estat un valor afegit a la formació en valors que reben els nostres alumnes.

 

formulari d'accés

calendari

lego education

ev3 logo

PIPE

PIPE

Escola d'idiomes

escola idiomes sanfran

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 

 

logo EN21 centres horitzontal 300px

Batxillerat dual

logo Academica white

HOSPITAL DE NENS