Projecte #UrbanArt

Els alumnes de 4t d'ESO durant el 2n trimestre han desenvolupat el projecte #UrbanArt. El repte era fer una exposició d'art al carrer per la resta d'alumnes de l'escola. Al projecte va col·laborar l'Ateneu de la fàbrica del sol on els alumnes van dissenyar i construir els suports.

A continuació us ensenyem un vídeo del projecte.

 

UrbanArt: 3ª sessió a l'Ateneu de fabricació

El projecte UrbanArt va prenent forma. Després de 3 sessions a l'Ateneu de fabricació on els alumnes han dissenyat, planificat i construït els suports ja els tenim enllestit. A continuació us mostrem un vídeo de l'última sessió.

 

Fem Natus amb Mannequin Challenge

Els alumnes de 2n d'ESO hem fet un Mannequin Challenge que representa els continguts treballats al 1r tim. de Ciències Naturals. Primer vam fer una pluja d'idees, on cadascú va recollir un tema tractat, vam pensar com representar-ho, ens vam posar en posició i... a GRABAR!!!

Cada grup de classe ha editat el video al seu gust i hem escollit dos d'ells per votació. Aquests han esta els més votats.

 

 

Exposició "Construïm una casa"

El projecte de 3r d'ESO "Construïm una casa" d'aquest primer trimestre va tenir una cloenda sonada. Els alumnes van muntar una fira "Expo-casa" on les seves famílies feien de clients, l'experiència va ser molt positiva per a tothom. A continuació us deixem el vídeo de l'exposició.

 

Leo ja té la seva cadira!

Gràcies a la vostra col·laboració i interès en el projecte de Donació de taps. el Leo ja ha aconseguit la trona que l'ajudarà a millorar la seva qualitat de vida.

Moltes gràcies a tothom

IMG 20161221 WA0000

 

Un cos per descobrir

Al llarg de tot el primer trimestre, a les classes de Naturals, els alumnes de 3r d'ESO hem treballat els diferents sistemes i òrgans que ens permeten fer dues de les funcions bàsiques com a éssers vius: alimentar-nos i relacionar-nos.

Junts hem après com respirem i ens alimentem, com l'oxigen i els nutrients arriben a cada una de les cèl·lules dels nostre cos a partir dels sistema circulatori i, sobretot, com funciona el nostre sistema nerviós. Aquest últim, resposable de rebre estímuls i donar resposta a través de les diferents accions que dia a dia realitzem.

neurona01

Llegeix més...

formulari d'accés

calendari

lego education

ev3 logo

PIPE

PIPE

Escola d'idiomes

escola idiomes sanfran

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 

 

logo EN21 centres horitzontal 300px

HOSPITAL DE NENS