Padrins lectors

Els alumens de 3r d'Educació Primària fan de padrins lectors amb els de P4. La proposta busca incentivar i estimular la lectura entre iguals, després de les vacances de Nadal han fet una trobada per intercanviar lectures.

padrins lectors

Visita escola de Xile

Un grup de professores de l'escola Notredame de Santiago de Xile ens ha visitat. Estan fent uns roda de visites per escoles innovadores i ens han seleccionat per veure les metodologies i els sistemes d'aprenentatge que fem servir a l'aula.

Ha estat un plaer compartir amb elles el nostre projecte educatiu i un reconeixement a la nostra tasca en favor de la innovació educativa.

escola xile

LLIBRES DE TEXT DEL CURS 2017/18

A continuació us deixem la llista de llibres del pròxim curs 2017/18.

Primària i infantil

ESO

Bones vacances

 

Projecte #UrbanArt

Els alumnes de 4t d'ESO durant el 2n trimestre han desenvolupat el projecte #UrbanArt. El repte era fer una exposició d'art al carrer per la resta d'alumnes de l'escola. Al projecte va col·laborar l'Ateneu de la fàbrica del sol on els alumnes van dissenyar i construir els suports.

A continuació us ensenyem un vídeo del projecte.

 

Batxillerat dual

En la missió de seguir potenciant i aprofundint el multilingüisme des de l’escola, hem signat recentment un conveni amb Academica Corporation, institució escolar i educativa nord-americana que compta amb més de 150 escoles als Estats Units.

Mitjançant aquest conveni, volem implementar per als alumnes de 3r, 4art d’ESO i ex-alumnes que cursin aquest any 1r de Batxillerat, un nou programa extraescolar de Doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà.

Per a més informació truqueu a l'escola demant per la teacher María o a www.academica.school

logos partners

APS ajudem als ocells amb FAADA

Un dels projectes d'Aprenentatge Servei ApS que han realitzat els nostres alumnes ha estat notícia, parlem de l'APS que han cursat els alumnes de 3r i 4t d'ESO "Ajudem als ocells amb FAADA". Us deixem l'enllaç a la notícia i un dels pòsters que han fet.

poster_FAADA2.pdf

 

 

formulari d'accés

calendari

lego education

ev3 logo

PIPE

PIPE

Escola d'idiomes

escola idiomes sanfran

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 

 

logo EN21 centres horitzontal 300px

Batxillerat dual

logo Academica white

HOSPITAL DE NENS