Llibres de text 2018/19

A continuació us adjuntem la llista dels llibres de text del curs 2018/19:

La venda de llibres es farà els dies 5, 6 i 7 de setembre de 9 a 13h al gimnàs de l'escola.

Us recordem que el curs començarà el 12 de setembre a jornada completa a totes les etapes (infantil, primària i secundària). L'horari d'entrada del primer dia serà l'habitual (9h00) excepte a l'ESO que serà a les 8h45.

Us desitgem unes bones vacances i que retorneu amb energies renovades.

Bon estiu

Trenquem barreres amb CloudProfessor

Els alumnes que fan l'APS "Trenquem barreres amb CloudProfessor" han explicat als informàtics d'ACER en quin punt està el seu projecte i quines són les dificultats que s'estan trobant. El kit que permet programar l'internet de les coses (IoT) l'estan aplicant per crear una taula de musicoteràpia.

El valor del projecte és doble: per una banda estan aprenent a programar i per altra estan fent una tasca social perquè la taula està pensada per ser utilitzada amb persones amb discapacitats.

IMG 20180425 123653

No ets diferent, tu ets autèntic

La Mireia és una alumna del CE San Francisco de Barcelona; ella feia 4t d'ESO els curs 2017-18 quan el seu professor de Llengua Catalana els va demanar fer un còmic a partir d'una aventura narrada. Però la Mireia volia fer una altra cosa, volia explicar al món com és el seu germà Daniel. I aquest n'és el resultat. Gràcies per la teva sensibilitat.

 

Padrins lectors

Els alumens de 3r d'Educació Primària fan de padrins lectors amb els de P4. La proposta busca incentivar i estimular la lectura entre iguals, després de les vacances de Nadal han fet una trobada per intercanviar lectures.

padrins lectors

Estrena de l'obra de teatre "Lo malo"

El dimarts 22 de juny hem estrenat al Teatre de l'ETP Clot l'obra de teatre "Lo malo". La representació, un teatre-fòrum, està enmarcada dins d'un dels APS que fem a l'escola i l'objectiu es lluitar contra la discriminació per gènere.

Bona feina i molta sort per aquestes joves promeses del teatre!

 IMG 20180522 WA0007

9ª CAMPANYA DE DONACIONS DE SANG

MOLTES GRÀCIES! Ens comunica el Banc de Sang i Teixits que hem obtingut uns resultats magnífics. Un any més hem millorat els resutats respecte anteriors jornades: 56 donants dels quals el 40% ho feia per primera vegada.

 

pancarta donacions2

Visita escola de Xile

Un grup de professores de l'escola Notredame de Santiago de Xile ens ha visitat. Estan fent uns roda de visites per escoles innovadores i ens han seleccionat per veure les metodologies i els sistemes d'aprenentatge que fem servir a l'aula.

Ha estat un plaer compartir amb elles el nostre projecte educatiu i un reconeixement a la nostra tasca en favor de la innovació educativa.

escola xile

JORNADA DE PORTES OBERTES I VISITES PERSONALITZADES

Si voleu conèixer la nostra escola i el nostre projecte educatiu ho podeu fer omplint aquest formulari o trucant al telèfon 93 3132665.

formulari d'accés

calendari

lego education

ev3 logo

PIPE

PIPE

Escola d'idiomes

escola idiomes sanfran

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 

 

logo EN21 centres horitzontal 300px

Batxillerat dual

logo Academica white

HOSPITAL DE NENS