Pla d'actuació per a la represa

Us informem que tal com marca la normativa del Departament d'Educació fem públic el Pla d'actuació per a la represa +veure Pla 0.1

Apuntar que tot i que contempla diversos escenaris és un pla provisional, segons com evolucioni la pandèmia les instruccions del departament poden variar. Esperem i desitgem que a millor, entre tots podem!

LLIBRES CURS 2020/21

Us adjuntem el llistat de llibres del pròxim curs 2020/21:

NOVETAT: Pel pròxim curs els llibres o quaderns d'aprenentatge es podran abonar a través d'un ingrés a l'escola durant els primers dies de setembre i s'entregaran als alumnes el primer dia de curs. Més endavant rebreu més informació a través d'un email.

Us desitgem unes bones vacances i que retorneu amb energies renovades.

#JoEmQuedoACasa

Us fem arribar un vídeo que hem gravat per concierciar a tothom de que el confinament és imprescindible, entre tots guanyarem!

Us recordem que tot i que l'escola està tancada us podeu comunicar amb nosaltres per les xarxes socials. El professorat està en contacte amb totes les famílies i amb l'alumnat i us anirem informant.

 

Setmana de vaga per la terra

El CE San Francisco va recolçar actívament la setmana de vaga per la terra que va tenir lloc entre els dies 20 i 27 de setembre. Les mobilitzacions es van fer coincidint amb la Cimera Acció Climàtica 2019 de les Nacions Unides i van generar una protesta d'abast mundial per salvar el planeta.

Els nostres alumnes van fer un seguit d'activitats durant tota la setmana que van concloure amb una acció al carrer, molts mitjans de comunicació es van fer ressò i la nostra escola va aparèixer a l'InfoK de TV3 (veure enllaç)

Us animem a seguir donant veu als infant i als adolescents en el seu dret a heretar un món on viure dígnament. Compteu amb nosaltres!

 

Preinscripcions curs 2020/21

Us informem que el període de preinscripció d'educació infantil, primària i ESO és dels dies 13 al 22 de maig.

Podeu fer-la via telemàtica a l'aplicatiu del Consorci d'Educació de Barcelona, per a qualsevol dubte dirigiu-vos via email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en un termini de 24 hores us donarem resposta.

Publicació de les llistes definitives ordenades (11/06/2020)

 

APS "Drets en acció"

El jurat del premis Aprenentatge Servei 2019 de la Xarxa Espanyola d'Aprenentatge Servei ha seleccionat el nostre APS "Drets en acció" com un dels 30 millors dels més de 400 projectes que s'han presentat.

El curs 2018-19 els alumnes d'ESO de la nostra escola van desenvolupar 4 projectes d'APS: "Fem de mestres"; "Lliure llibres"; "Canvia el teu món" premiat com segon millor projecte STEM i "Drets en acció". Els projectes estan orientats a assolir uns objectius d'aprenentatge però també uns objectius socials que tinguin repercussió en la comunitat. En el cas de "Drets en acció" l'objectiu és sensibilitzar i desmuntar els mites de l'amor romàntic i lluitar contra les violències masclistes en l'adolescència. El projecte es va concloure amb la realització de 4 teatre-fòrums de l'obra "Ni una más" creada col·lectivament entre tot el grup.

 

Inici del curs 2019/20

Benvinguts/des al nou curs 2019/20. Aquest curs també serà apassionant, hem treballat amb moltes ganes aquest estiu per oferir-vos tot un seguit d'accions i novetats que us motivaran i ajudaran en la vostra formació.

Ens podeu seguir a les nostres xarxes socials: Blocs de cicle, instagram, twitter i facebook.

benvinguts19 20

 

Estem tancats però seguim en marxa

L'escola està tancada, però continua funcionant. Tot i l'excepcionalitat del moment, l'alumnat del CE San Francisco pot seguir fent classes perquè el centre va fer un canvi tecnològic el curs 2014 adaptant-se als nous temps. Treballem amb la plataforma Gestión Aula, impartim classes amb l'entorn Google Education, el professorat fa servir eines online (Classroom, Edpuzzle, Meet, Kahoot, Hangouts, Tinkercad 3D...) i l'alumnat estudia amb chromebooks Acer.

Tot plegat sense perdre de vista l'educació emocional, un dels pilars de la nostra escola.

Us animem i us acompanyem a fer més llevadero el confinament. 

Recordeu que hem creat el site #JoEmQuedoACasa on podeu trobar tota la informació de les activitats que estem oferint durant aquesta crisi.

Al San Francisco, #InspiremFuturs

logo cole

 

formulari d'accés

calendari

lego education

ev3 logo

PIPE

PIPE

Escola d'idiomes

escola idiomes sanfran

equipament escolar

SAN FRANCISCO MANIQUIS 640x456

enllaços

 LOGO ESCOLESS HORITZONTAL 1 COLOR

 

logo EN21 centres horitzontal 300px

Batxillerat dual

logo Academica white

HOSPITAL DE NENS